3. generation af god kvalitet og know-how

I mere end 70 år har Erik Larsen & Søn været leveringsdygtige i profilløsninger, faldsikring og lignende til store dele af dansk byggeri, anlæg og industri.

Dette har sikret os stor know-how på området, og vi sætter en stor ære i at levere en god kvalitet og service til alle vores kunder.

Vi har eget værksted, hvor vi på vores maskiner kan skære til i ønskede længder.

Fra 2019 er det endvidere også blevet muligt at handle i vores nye webshop. Klik videre, og se om ikke vi har det I lige står og mangler. Her findes endvidere information om de forskellige produkter vi lagerfører, og kan du ikke finde det du mangler, så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe og rådgive dig enten pr. mail eller telefon.

4 hurtige om os

house

Startede i 1939

Ligger i Glostrup

7 medarbejdere

Over 70 års erfaring

Firmaprofil

Erik Larsen & Søn Aps er et familieejet grossistfirma, som blev stiftet af Erik Larsen i 1939. Virksomheden flyttede i 1967 til nuværende lokaler i Glostrup, og drives i dag af 3. generation, Claus Larsen.

I mere end 70 år har vi solgt UNISTRUT® og KEE® KLAMP til:

  • Byg og anlæg
  • Industrien
  • Stat, amt og kommune
  • Butik og messe
  • Private

Senere er MEFA samt LINDAPTER® tilføjet til sortimentet, hvilket har været med til at gøre vores produktlinie mere komplet.

Vores fysiske butik i Glostrup sælger både til private og erhverv. Kom gerne ind, så hjælper vi dig med at finde det du mangler.

Kontakt os