Hjælp & Vejledning

Hos Erik Larsen & Søn har vi mange års erfaring på området, og vores dygtige medarbejdere rådgiver og vejleder gerne på såvel store som mindre projekter, hvad enten det er et rækværk til industrien eller et tøjstativ til udstillingen.

Der findes næsten ikke den opgave, vore medarbejdere ikke har løst gennem tiden, og det er din garanti for et både hurtigt og gennemført resultat. Fra idéarbejde over dimensionering til optimering, samt tegnings materiale, af den færdige løsning.

Vi har gennem tiden løst næsten alle former for løsninger med vores produkter:

  • UNISTRUT®
  • Kee® Safety
  • Lindapter®
  • MEFA rørbøjler

Vi har i mange år vejledt på store som små projekter, og vores medarbejdere hjælper gerne med dit næste projekt.

Som noget helt nyt, har vi fået uddannet og certificeret personale til at certificere og recertificere Kee®Line faldsikringssystemer.

Man er som altid velkommen til at komme forbi virksomheden i Glostrup, men har man brug for vejledning til større projekter, er det altid en god ide at ringe og aftale et møde inden.

Er der behov for at se på dit næste projekt på lokationen, kommer vi selvfølgelig også gerne til jer.

Værd af vide før et møde
Præsenter jeres projekt/idé samt hvilket produkt I ønsker at anvende til jeres projekt.

Fremlæg/fremsend gerne skitser eller tegninger. Vi modtager skitser/tegninger som PDF, AutoCad (dwg) eller Revit (rvt). Vi kan ligeledes være behjælpelig med at lave principskitser/tegninger til jer.

Hvornår forventer I projektet skal være færdigt.

Da vi er lagerførende i alle produkter kan vi ved mindre projekter, levere dag-til-dag (Gælder kun i Danmark), ved bestilling inden kl.12.00.
Er der tale om et større projekt aftaler vi leveringsdato i samråd med jer.

Text

Vores dygtige medarbejdere er altid klar på at give et godt råd med på vejen

Kontakt os